سیر سیاه پژوهشکده گیاهان دارویی 2024-09-23

سیر سیاه چیست؟ خواص شگفت انگیز سیر سیاه: واقعیت ها و شایعات بایادی

در ادامه به بررسی جامع خواص، کاربردها و نحوه مصرف این ماده ارزشمند می‌پردازیم. سیر سیاه در تعدادی از مطالعات مرتبط با سرطان، فعالیت های تقویت کننده سیستم ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به سیر خام نشان داده است. سیر سیاه حاوی مقادیر متمرکز آنتی اکسیدان های مهم است که آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه از سیر سفید معمولی بیشتر است. افرادی که به طور طبیعی فشار خون پایینی دارند یا از داروهای کاهنده فشار خون استفاده می‌کنند، باید در مصرف آن احتیاط کنند.

ترکیبات فعال موجود در این ماده می‌توانند به کاهش فشار خون کمک کرده و کلسترول بد (LDL) را کاهش دهند. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی مؤثر در تنظیم سطح کلسترول خون شناخته می‌شود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌شود که نقش کلیدی در کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) دارند. این ترکیبات از طریق کاهش تولید کلسترول در کبد و افزایش تجزیه آن، به حفظ تعادل چربی‌های خون کمک می‌کنند. سیر سیاه به دلیل فرآیند تخمیر طولانی که طی می‌کند، به منبعی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات انرژی‌زا تبدیل می‌شود که می‌تواند به افزایش سطح انرژی و کاهش خستگی کمک کند.

پلاک‌های چربی عامل تنگ شدن رگ‌ها و افزایش فشار خون هستند که در نهایت می‌توانند منجر به حملات قلبی و سکته شوند. در این مقاله به بررسی دقیق خواص سیر سیاه، روش‌های مصرف آن و عوارض احتمالی که ممکن است ایجاد کند، خواهیم پرداخت. اگر به دنبال یک راهکار طبیعی برای بهبود سلامتی خود هستید، این مطلب می‌تواند پاسخ بسیاری از سوالات شما باشد.

التهاب مزمن یکی از عوامل کلیدی در بیماری‌های پروستات از جمله هایپرپلازی خوش‌خیم پروستات (BPH) و سرطان پروستات است. مطالعات نشان داده‌اند که سیر سیاه از طریق مهار مسیرهای التهابی، می‌تواند التهاب پروستات را کاهش دهد. ترکیبات گوگردی و پلی‌فنول‌های موجود در سیر سیاه از جمله S-allyl cysteine و گالیک اسید دارای خواص آنتی‌اکسیدانی قوی هستند که می‌توانند از آسیب سلولی ناشی از استرس اکسیداتیو در پروستات جلوگیری کنند. علاوه بر این، تحقیقات نشان داده‌اند که سیر سیاه قادر به مهار رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی پروستات از طریق کاهش بیان فاکتورهای مرتبط با پیشروی سرطان است. همچنین، این ماده با بهبود گردش خون و کاهش التهاب، تأثیر مثبتی بر سلامت پروستات دارد. این یافته‌ها نشان‌دهنده‌ قابلیت سیر سیاه در پیشگیری و کمک به درمان اختلالات پروستات از جمله سرطان و هایپرپلازی خوش‌خیم پروستات است.

در این فرآیند، ترکیبات موجود در سیر تغییر کرده و رنگ آن سیاه می‌شود، درحالی‌که بافتی نرم، ژله‌ای و طعمی متمایل به شیرین و ملایم پیدا می‌کند. برخلاف سیر خام، سیر سیاه بوی تند ندارد و از این رو در آشپزی، به‌ویژه در غذاهای آسیایی، برای ایجاد طعمی خاص استفاده می‌شود. سیرسیاه علاوه بر ویژگی‌های طعمی منحصربه‌فرد، حاوی ترکیبات مفیدی است که در صنایع غذایی و سلامت مورد توجه قرار گرفته است. در فرآیند تهیه سیر سیاه فعالیت آنتی اکسیدانی سیر به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند.

این خاصیت آسیب سلول ها را کاهش می دهد و می تواند به محدود کردن رشد و گسترش احتمالی سلول های سرطانی در بدن کمک کند. یک مطالعه نشان داد که سیر سیاه  می تواند به کاهش رشد سلول های سرطانی روده کمک کند. سیر سیاه در تحقیقات انجام شده توسط چند محقق چینی اثرات ضد تکثیر سلول های سرطانی را نشان داده است.

در تحقیقات ثابت شده که مصرف بیش از حد سیر تازه می تواند باعث مسمومیت شود. این مسئله با توجه به اینکه ترکیبات سیر سیاه و سیر تازه نزدیک به هم است در مورد سیر سیاه هم صادق است. بنابراین توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید و بیشتر از دو حبه در روز مصرف نکنید.

سیر سیاه دکتر بیز

برای بهترین نتیجه، روغن سیر سیاه برای مو را می‌توان به مدت 30 دقیقه روی پوست سر ماساژ داده و سپس با یک شامپوی ملایم شست‌وشو داد. استفاده منظم از این روغن می‌تواند رشد مو را تقویت کرده و از نازک شدن و شکنندگی آن جلوگیری کند. مانند سیر خام تازه، سیر سیاه نیز می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. کاهش قند خون بالا از مشکلات جدی چون علائم دیابت، اختلال عملکرد کلیه و موارد دیگر جلوگیری می کند.

علاوه بر این، کالری و کربوهیدرات موجود در سیر سیاه اندکی بالاتر از سیر معمولی است، اما این افزایش به دلیل قندهای طبیعی ایجاد می‌شود که طی تخمیر تولید می‌شوند و انرژی بیشتری فراهم می‌کنند. سیر سیاه در طب سنتی چینی و کره‌ای، به عنوان یک ماده متعادل‌کننده انرژی (Qi)، بهبوددهنده عملکرد کلیه، تنظیم‌کننده قند خون و افزایش‌دهنده طول عمر شناخته می‌شود. در طب آیورودا (هندی)، سیر که با نام "لاسونا (Lasuna)" شناخته می‌شود، از دیرباز برای تقویت سیستم عصبی، تنظیم عملکرد کبد و کاهش التهابات توصیه شده است.

در این مقاله به بررسی دقیق خواص سیر سیاه، طرز تهیه آن و روش‌های مختلف مصرف می‌پردازیم تا با این ماده غذایی مفید بیشتر آشنا شوید. سیر سیاه نه تنها به خاطر خواص درمانی‌اش شناخته شده است، بلکه روش‌های مصرف آن نیز تنوع زیادی دارد. این نوع مصرف می‌تواند به دلیل غنی بودن از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مغذی، به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک کند. برای افرادی که به طعم قوی سیر عادت ندارند، پیشنهاد می‌شود از سیر سیاه خام در سالادها یا به عنوان تنقلات استفاده کنند. این خاصیت‌ها به همراه مزایای دیگر سلامت، به سیر سیاه محبوبیتی روزافزون در میان طرفداران سلامتی و تغذیه سالم داده است.

افزودن این ماده به رژیم غذایی روزانه راهکاری مؤثر برای داشتن ظاهری جوان‌تر و بدنی سالم‌تر است. افرادی که مشکلات گوارشی دارند، مانند مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) یا زخم معده، ممکن است پس از مصرف آن دچار نفخ، سوزش معده یا ناراحتی‌های گوارشی شوند. همچنین، افرادی که به سیر یا ترکیبات گوگردی حساسیت دارند نیز باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند، زیرا ممکن است دچار واکنش‌های آلرژیک مانند خارش، بثورات پوستی یا مشکلات تنفسی شوند. همچنین، در افرادی که دچار فشار خون بسیار پایین هستند، مصرف سیر سیاه ممکن است باعث افت بیشتر فشار خون شود. سیر سیاه با آنتی اکسیدان های خود می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز بیماری هایی چون بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد.

برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده می تواند نشانگرهای آسیب کبدی را در پی آسیب کبدی کاهش دهد ، رسوبات چربی را در کبد کاهش دهد و اندازه سلولهای کبدی را متعادل کند. ترکیبات موجود در سیر سیاه پیر نیز می تواند رادیکال های آزاد را در بدن مسدود کند. این روش  باعث می شود برخی از ترکیبات موجود در سیر معمولی تجزیه شوند ، به ویژه ترکیباتی که طعم تندی به سیر می دهند. سولفور موجود در سیر سیاه موجب درمان ورم مفاصل و دردهای ماهیچه ای می شود.

محققان دریافته اند که سیر خام و سیر سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر اسیب کمک می کند. در مطالعات حیوانی که انجام شده است نشان داده که عصاره سیر سیاه می تواند به کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول در موش هایی که رژیم غذایی پرچرب دارند کمک می کند. در سیر سیاه طعم تند سیر از بین رفته و طعم آن مانند میوه های خشک شیرین است و بافت ژله مانندی دارد. مواد مغذی سیر سیاه چند برابر بیشتر از سیر سفید است.این محصول را می توان به راحتی خام مصرف کرد.

اگر به دنبال خرید محصول با کیفیت هستید، می‌توانید از فروشگاه‌های آنلاین و محلی معتبر استفاده کنید. برای اطمینان از کیفیت محصول، به بررسی نظرات و تجربیات مشتریان قبلی توجه کنید. سلامتکده یک پایگاه جامع درباره سلامتی و بهداشت است که تلاش می کند اطلاعات شما را درباره سلامت، طب سنتی، گیاهان دارویی و مسائل پزشکی بالا ببرد. در برخی موارد، مصرف طولانی‌مدت یا دوز بالا می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند خونریزی، حساسیت یا واکنش‌های آلرژیک شود.

توجه داشته باشید که تخمیر نه تنها باعث تغییر در اجزای تغذیه ای و خصوصیات حسی می‌شود، بلکه باعث افزایش فعالیت سیر سیاه می‌شود. سیر سیاه می تواند شاخص های مهم برای ابتلا به بیماری های قلبی را کنترل کند. این شاخص ها شامل سطح کلسترول خون، تری گلیسیرین و HDL خوب می باشد و همچنین ممکن است به کاهش کلسترول های بدن نیز کمک کند.

علاوه بر این، سیر سیاه از طریق کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو، از آسیب به سلول‌های بتای پانکراس (تولیدکننده انسولین) جلوگیری می‌کند که نقش کلیدی در کنترل طولانی‌مدت دیابت دارد. فرآیند تخمیر که در تولید سیر سیاه انجام می‌شود، باعث افزایش سطح آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی می‌شود که نقش مهمی در مقابله با عوامل بیماری‌زا دارند. این ترکیبات، مانند پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها، به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و سلول‌های ایمنی را تقویت می‌کنند. تحقیقات نشان داده‌اند که ترکیبات زیست‌فعال موجود در سیر سیاه، از جمله پلی‌فنول‌ها و ترکیبات گوگردی، می‌توانند موجب افزایش حرکات دودی روده و بهبود عملکرد گوارشی شوند. سیر سیاه برای یبوست می‌تواند نقش موثری داشته باشد، زیرا این ماده حاوی پری‌بیوتیک‌های طبیعی است که رشد باکتری‌های مفید روده را تقویت کرده و ترکیب میکروبیوتای روده را متعادل می‌کند. مصرف سیر سیاه موجب افزایش تولید اسیدهای چرب زنجیره کوتاه (SCFA) در روده می‌شود که به افزایش حرکات روده‌ای و جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

سیر سیاه خاصیت محافظتی برای کبد  دارد و برای افرادی که به علائم کبد چرب مبتلا هستند مفید است. یک غذای مناسب برای محافظت از کبد در برابر آسیب های کبدی ناشی از مصرف الکل است، به علاوه سیر سیاه می تواند چربی انباشته شده در کبد را کاهش دهد. سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی هم دارد و برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچه‌ای مفید است.گفته می شود خاصیت ضد التهابی سیر سیاه باعث پیشگیری از بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون می شود. مونوسدیم گلوتامات ماده ای است که در گوجه و پنیر وجود دارد و خوردن مقدار کم آن مشکلی ایجاد نمی کند. در یک پژوهش نشان داده شده که مصرف همزمان سیر سیاه با مونوسدیم گلوتامات می تواند مانع از آسیب به سلول های مغزی شود. سیر سیاه یک محصول طبیعی با خواص دارویی و سلامتی فراوان است که می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی شما کمک کند.

ممکن است برخی افراد با خوردن سیر خام یا سیر سیاه دچار واکنش آلرژیک شوند. سیر سیاه به جلوگیری از التهاب در بدن کمک می کند و این می تواند باعث بهبود وضعیت حافظه در افراد شود. سیر سیاه (Black Garlic) فرآورده ای می باشد که از تخمیر سیر تازه و خام (Allium Sativum) به دست می آید. فرآیند تخمیر سیر به این صورت می باشد که سیر تازه را به مدت سه ماه، توسط دستگاه های ویژه ای در درجه حرارت 60 تا 90 درجه سانتیگراد و رطوبتی بین 80 تا 90 درصد نگهداری می کنند.

اما تحقیقاتی وجود دارد که نشان می دهد سیر تازه (و نه سیر سیاه) می تواند برای تقویت پیاز مو و از بین بردن باکتری ها و قارچ کشی مورد استفاده قرار گیرد. نحوه استفاده از سیر برای تقویت مو به صورت استفاده روی پیاز موها و از طریق ترکیب با روغن یا شامپو است. اما گاهی اوقات بدن به اشتباه سلول های خود را مهاجم تشخیص داده و باعث بیماری هایی مانند دیابت نوع ۱ و ۲، بیماری های قلبی و چاقی می شود. یا گاهی مواد غیر مضر مانند گرده گل ها را مضر تشخیص داده و به آن ها واکنش نشان می دهد. در این مواقع باید با داروهای ضد حساسیت و ضد التهابی واکنش نادرست بدن را کنترل کرد. شناخته شده است که سیر سیاه سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از تعدادی از عفونت های شایع باکتریایی و ویروسی جلوگیری می کند.

همچنین، مصرف سیر سیاه با افزایش احساس سیری و کاهش میل به مصرف کالری‌های اضافی، باعث کنترل وزن می‌شود. سیر سیاه با توجه به طعم و عطر منحصر به فرد و خواص سلامتی متعددش، به یکی از مواد غذایی محبوب و پرکاربرد تبدیل شده است. این ماده نه تنها می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی و بهبود سلامت عمومی کمک کند، بلکه در آشپزی نیز کاربردهای جذابی دارد. اگر به دنبال افزودن یک ماده غذایی سالم و مقوی به رژیم خود هستید، سیر سیاه می‌تواند انتخابی عالی باشد.

این اثر می‌تواند خطر بروز مشکلاتی مانند سکته قلبی و مغزی را کاهش دهد. علاوه بر این، سیر سیاه به کاهش فعالیت آنزیم آنژیوتانسین (ACE) کمک می‌کند؛ آنزیمی که مسئول تنگ کردن عروق و افزایش فشار خون است. سیر سیاه به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی، یکی از موثرترین مواد طبیعی برای کاهش التهاب و درد در بدن است. فرآیند تخمیر که در تولید سیر سیاه انجام می‌شود، موجب افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) می‌شود که خواص ضدالتهابی قوی دارند. این ترکیبات می‌توانند مسیرهای التهابی را مسدود کرده و از تولید بیش از حد سایتوکاین‌ها (پروتئین‌های مرتبط با التهاب) جلوگیری کنند. سیر سیاه، با خواص منحصربه‌فرد خود، جایگاه ویژه‌ای در تغذیه و طب سنتی دارد.

در اثر فرآیند تخمیر و تبدیل سیر تازه به سیر سیاه به واسطه مجموعه ای از واکنش های غیر آنزیمی مثل واکنش میلارد، اکسیداسیون فنل ها و کارامل شدن سیر به رنگ سیاه در می آید. در اثر این فرآیند ها میزان آنتی اکسیدانهای سیر افزایش یافته و ترکیبات ناپایدار سیر خام مثل آلین و آلیناز به آنتی اکسیدانهای قوی مثل اَلیل سیستین یا همان SAC تبدیل می شوند. سیر سیاه یکی از مواد غذایی است که می‌توان به‌راحتی آن را در رژیم غذایی خود گنجاند. این ماده با طعم خاص و خواص درمانی خود می‌تواند به بهبود سلامت و افزایش انرژی بدن کمک کند. ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در این ماده، از پیری زودرس جلوگیری کرده و به ترمیم آسیب‌های پوستی کمک می‌کنند. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند به کاهش علائم آلرژی، التهاب و حتی کاهش احتمال ابتلا به ویروس‌هایی مانند کووید-19 کمک کند.

یکی از روش‌های مؤثر برای بهره‌مندی از خواص سیر سیاه برای مو، استفاده از روغن سیر سیاه برای مو است. این روغن حاوی ترکیبات مغذی است که به تقویت ریشه مو، کاهش شوره سر و افزایش رطوبت پوست سر کمک می‌کند. خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی سیر سیاه نیز در کاهش مشکلاتی مانند خارش و التهابات پوست سر مؤثر است.

همچنین، فرآیند تخمیر باعث کاهش تاثیرات منفی سیر خام بر معده می‌شود و هضم آن را آسان‌تر می‌کند. در طول تاریخ، از سیر به عنوان یک ماده غذایی-دارویی برای تقویت سیستم ایمنی، درمان سرماخوردگی، کاهش التهابات، بهبود هضم و حتی به عنوان یک آنتی‌بیوتیک قوی استفاده شده است. سیر سیاه همچنین دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامین C، کلسیم، فسفر و آهن است که به سلامت استخوان‌ها و تقویت عمومی بدن کمک می‌کند.

از منظر سلامتی، سیر سفید به خاطر خاصیت ضد باکتری و ضد التهاب خود مشهور است. اما سیر سیاه به لطف غلظت بالای آنتی‌اکسیدان‌ها، به ویژه، آنتی‌اکسیدان سیاهمیکوما، خواص تقویت‌کننده سیستم ایمنی داشته و به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک می‌کند. سیر سیاه می‌تواند تولید گلوکز در کبد را کاهش داده و مانع از آزاد شدن بیش از حد قند به جریان خون شود. همچنین، این ماده به افزایش ترشح انسولین از پانکراس کمک می‌کند و به این ترتیب سطح قند خون را در محدوده طبیعی نگه می‌دارد.

ولی در چند دهه اخیر، این فرآورده تخمیری سیر، وارد بازار جهانی شده و با افزایش چشمگیر تقاضای مصرف، توجه مصرف کننده را به خود جذب کرده است. اخیرا هم بعضی از محصولات فرآوری شده جدیدی از سیر سیاه همانند پوره، عصاره، خمیر، قرص های مکمل و ملاس سیر سیاه تولید و به بازار جهانی ارائه شده است. یک ماده‌ی غذایی که طی فرایند حرارتی و حداقل تغییر تا تبدیل به ماده‌ای دیگه، قابل مصرف هست. نه اینکه تبدیل به یک داروی شیمیایی با الفاظ پیچیده‌ی دارویی شده باشه.

طعم شیرین و حالت ژلاتینی آن باعث شده است که بتوان آن را به انواع خوراک گوشت و سبزیجات اضافه کرد. با توجه به پیشرفت تکنولوژی تصمیم گرفتیم کسب و کارمان را گسترش دهیم تا محدودیت فضا و زمان و مکان نداشته باشیم ، شاید کسی قادر به خرید حضوری در ساعات کاری فروشگاه نباشد . سیرساه همچنین ممکن است با داروی ضد HIV به نام ساکویناویر تداخل داشته باشد.

این ترکیبات می‌توانند به کاهش التهاب در بدن و محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک کنند. این ماده می‌تواند به بهبود سلامت هورمونی کمک کرده و مشکلات مرتبط با چرخه قاعدگی را کاهش دهد. یکی دیگر از فواید این ماده غذایی، کمک به بهبود عملکرد دستگاه گوارش است.

این نوع سیر در واقع نتیجه تخمیر سیر سفید است که طی یک فرآیند دقیق و زمان‌بر به دست می‌آید. در این فرآیند، سیر تازه در دما و رطوبت کنترل شده قرار می‌گیرد و به مدت سه تا چهار هفته تخمیر می‌شود. در طی این مدت، آنزیم‌ها و باکتری‌ها درون سیر به طور طبیعی فعالیت می‌کنند و ترکیبات شیمیایی جدیدی را تولید می‌کنند که باعث تغییر رنگ و طعم آن می‌شود. سیر سیاه به دلیل ترکیبات فعال خود که شامل آنتی‌اکسیدان‌ها و سولفیدهای آلی هستند، خواص ضدسرطانی قابل توجهی دارد. این خواص به‌ویژه در پیشگیری از سرطان‌های روده، معده، سینه و پروستات موثر است. سیر سیاه با مبارزه با رادیکال‌های آزاد در بدن و کاهش التهاب، می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را مهار کند و خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان‌ها را کاهش دهد.

سیر سیاه به عنوان یک ماده غذایی غنی از خواص ضدالتهابی شناخته می‌شود و تحقیقات متنوعی نشان داده‌اند که این خواص می‌توانند تأثیرات مثبت قابل توجهی بر روی بیماری‌های التهابی و مزمن داشته باشند. یکی از ترکیبات اصلی سیر سیاه، آلیسین است که پس از فرآیند تخمیر به ترکیبات دیگر تبدیل می‌شود و اثرات ضدالتهابی آن به مراتب افزایش می‌یابد. این ترکیب می‌تواند با مهار عوامل التهابی و کاهشی در بدن، به بهبود شرایطی نظیر آرتریت، بیماری‌های قلبی و دیابت کمک کند. آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی این محصول به تقویت توان دفاعی بدن کمک می‌کند. مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند بدن را در برابر بیماری‌های ویروسی، باکتریایی و سایر عفونت‌ها مقاوم‌تر کند.

آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کنند. سیستم ایمنی سالم به این معنی است که بدن شما قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند. اما آیا تابحال درباره سیر سیاه چیزی شنیده اید؟سیر سیاه در واقع سیر خام تازه (Allium sativum) است که با گذشت زمان و با استفاده از گرما و رطوبت بالا حدود 70٪ در فرآیندی به نام واکنش میلارد بوجود می آید. در طی این فرآیند، حبه های سیر به رنگ سیاه در می آیند و بافت و طعم سیر نیز تغییر می کند.

افرادی که به سیر تازه یا سایر محصولات مرتبط با سیر آلرژی دارند، ممکن است به سیر سیاه نیز حساسیت نشان دهند. علائم آلرژی ممکن است شامل خارش، قرمزی پوست، مشکلات تنفسی یا تورم باشد. این مکمل‌ها برای افرادی که نمی‌خواهند طعم آن را حس کنند اما مایل به بهره‌مندی از خواص آن هستند، گزینه‌ای مناسب است.

سیر سیاه سیر تیره رنگی می باشد که شامل خاصیت های بی شماری برای سلامتی است. در هر ۱۰۰ گرم سیر سیاه، تقریبا ۳۴ گرم آب، ۱۴ گرم پروتئین و ۵۳ گرم کربوهیدرات (شامل ۲۰ گرم فیبر و ۲۷ گرم شکر و ۶ گرم سایر کربوهیدرات ها) وجود دارد. برای خرید سیر سیاه با کیفیت و قیمت بسیار مناسب به صفحه خرید سیر سیاه بروید. با این وجود ، یک مطالعه تأثیر عصاره سیر پیر بر لخته شدن خون در افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند را مورد بررسی قرار داد و متوجه شد که خطر جدی ندارد . آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه کرده و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کند.

در حالی که سیر سیاه آلیسین کمتری نسبت به سیر تازه معمولی دارد، اما غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید را در خود جای داده است. به همین دلیل است که سیر سیاه از محبوبیت بیشتری نسبت به سیر معمولی برخوردار است. مواد فعال موجود در این گیاه می تواند به کاهش انتشار انسولین در بدن کمک کند که برای بیماران دیابتی و کسانی که در معرض خطر بالای ابتلا به این بیماری هستند مهم است. سطوح بالای آنتی اکسیدان در سیر سیاه نیز ممکن است به جلوگیری از عوارض مربوط به دیابت کمک کند. سیر سیاه، که ناشی از فرآیند تخمیر سیر تازه است، به خاطر خواص درمانی و سلامتی منحصر به فردش شناخته شده است. در این مقاله، ما به تفصیل از ویژگی‌ها، خواص و نحوه استفاده از سیر سیاه بحث خواهیم کرد.